Vid Bongawan Flybaits Keindahan Alam



Flybaits – Keindahan Alam
suasana kampung yang indah dan permai.

source

Facebook網友留言

24 thoughts on “Vid Bongawan Flybaits Keindahan Alam

  1. Lagu yg x pernah jemu ku dengar…lirik lagu yg penuh erti yg tersurat mahupun tersirat..tenang dgr lagu ni…dari aku zaman kanak2 lagi dah dengar lagu ni…

  2. Tiba2 tringat zaman 80 90 an..(6/4/2020 1.55 pagi ) cari balik lagu ni..Selalu dengar lagu ni kat tv masa zaman sekolah dulu..Lagu ni mmg menginbau nostalgia..

  3. Angin pagi berlalu meresap jiwaku
    Burung-burung menyanyi berkicauan
    Desir ombak berlalu memukul ke pantaiKanak-kanak berlari berkejaran

    Suasana yang indah dan permai
    Pohon nyiur pun melambai
    Suara alam mendayu menyanyi lagu ku
    Bagai hati yang pilu yang merayu

    Suria pagi menyinar megah di angkasa
    Embun di hujung rumput mula pudar
    Desir ombak berlalu memukul ke pantai
    Kanak-kanak berlari berkejaran

    Suasana yang indah dan permai
    Pohon nyiur pun melambai
    Suara alam mendayu menyanyi laguku
    Bagai hati yang pilu yang merayu
    Suasana yang indah dan permai
    Pohon nyiur pun melambai
    Suara alam mendayu menyanyi laguku
    Bagai hati yang pilu yang merayu
    Bagai hati yang pilu yang merayu
    Bagai hati yang pilu yang merayu!!!!!!!!!

  4. Aku pon sama…..sampai aje kat Gurun pukul 6.30 am teringt kan lagu ni….tapi x igt tajuk dia…… Puas Google, last last dapat juga. Perghhhhh….feeeling abis beb; sinar matahari memancar sawah padi yg luas membentang…..burung2 nan brkicauan…. Aku pon brentikan kereta n layan lagu ini dgn bini aku, sambil menikmati keindahan alam di pagi yg syahdu….ewahhhh, mcm muda2 dulu lah, aku pon x sabar nak sampai ke rumah…..hehehe…paham2 je lah beb!

  5. +digi016nokia Betul tu…time tu saye kecik lagi…tiap2 ari dgr tapi lirik yg betul2 hafal dalam kepala ni cume (Suasana Yang Indah Dan Permai)…hehehe…thanx  +psycho0lie coz upload… ^_^ best2 ….

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *

Secured By miniOrange